Tervetuloa Vaittilansaareen!

Vaittilassa voit majoittua mukavasti suomalaisessa maalaismaisemassa luonnon rauhassa kuitenkin tarvittaessa lähellä palveluja. Tilamme sijaitsee Kuopiossa Juurusveden rannalla Kuopio-Tahkovuori -vesireitin varrella. Kuopioon matkaa on n. 25 km, Rissalan lentoasemalle 15km.

Miten Vaittilaan pääsee?

Luonnon rauhasta nauttiminen on yksinkertaista; varaat vain lomamajoituksen Vaittilasta. Meille pääsee autolla, polkupyörällä, lentäen (Kuopion lentoasema Rissala) tai junalla (Kuopio). Omaa autoa et tarvitse, noudamme tarvittaessa Sinut seurueesi kanssa lentoasemalta tai rautatieasemalta.

Mitä Vaittilassa voi tehdä?

Vaittilassa on erinomaiset mahdollisuudet nauttia maaseudun rauhasta ilman aikataulua. Meillä voi saunoa rantasaunassa, uida puhtaassa järvessä, kalastaa runsaskalaisissa vesissä, patikoida metsässä, tehdä pyöräretken tai vain olla ja nauttia kiireettömyydestä, vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme.

Sijainti

Vaittila tila sijaitsee Pohjois-Savossa n. 25 km Kuopiosta koilliseen. Ajetaan Kuopion ohi pohjoiseen n. 10km, käännytään Joensuun suuntaan (tie 9), jota reilut 7km ja sillan jälkeen ensimmäinen tie vasemmalle (Jänneniementie). Jänneniementietä ajetaan 6,5km ja sillan jälkeen mäen päältä postilaatikoiden kohdalta oikealle (Jänneniementie 677). Olet perillä Vaittilassa.

Lentoasemalle (Kuopio/Rissala) matkaa on 15 km, Helsinkiin 420km. Tila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla pienessä saaressa järven rannalla (tie perille).

(Navigaattoriin osoitteeksi: Jänneniementie 677, Kuopio)

HUOM! Jänneniementiellä on 50 km/h nopeusrajoitus koko tien matkalla!

 

Yksityisyydensuoja (GDPR) *
 
Käyttämällä sivustoa asiakas suostuu siihen, että Vaittilan matkailu oy säilyttää toimittamani tiedot, jotta he voivat käsitellä tilaukseni. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille ilman lähettäjän suostumusta.

Yhteystiedot:

 

Vaittilan Matkailu ja Marjatila
Jänneniementie 677
70940 JÄNNEVIRTA

040 - 7533 503 (Milla Heikkinen)

millaheikkinen@hotmail.com

0400 - 315320 (Joni Aisla)

joniaisla@gmail.com

Instagram: @vaittilanmarjatila

Facebook: @vaittilanmarjatila

 

Contact / Kontakt

 

In English,

auf Deutsch,

även på svenska:

 

+358-(0)400-315320 (Joni Aisla)

joniaisla@gmail.com

 

Yhteistyössä / in cooperation:

http://www.omakotipalvelu.fi

Yksityisyydensuoja (GDPR) *

Käyttämällä sivustoa suostun siihen, että Vaittilan matkailu oy säilyttää toimittamani tiedot, jotta he voivat käsitellä tilaukseni. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille ilman lähettäjän suostumusta.

 

Kaikki hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron.

sivut päivitetty 02.02.2020