Jäätelöt ja sorbetit

Vaittilan jäätelöt ja sorbetit

Valmistamme sekä luomujäätelöitä että tavanomaisia jäätelöitä ja sorbetteja; makuvaihtoehtoja on satoja. Tuotannossa pakkauskokoina ovat 140 ml pikari, 500 ml, 1 litra ja 5 litran suurkeittiöpakkaus. Seuraavassa lisätietoa jäätelöiden ainesosista ja ravintosisällöistä. Suurkeittiöasiakkaille toimitamme hinnaston pyynnöstä; ole myös rohkeasti yhteydessä, jos haluaisit, että räätälöimme tarpeisiisi sopivan jäätelön tai sorbetin. Autamme mahdollisuuksien mukaan.

Merkinnät: V = vegaaninen, GL = gluteeniton, L = LAKTOOSITON, LUOMU = luonnonmukaisesti tuotettu

Mansikkajäätelö (LUOMU, GL)

Vaittilan luomumansikkajäätelö valmistetaan Vaittilan omista luomumansikoista; niitä on jäätelössä yli 20 %. Lisäksi on luomumansikkakastiketta raitana välissä ja jäätelön päällä. Tästä ei maku parane! Valmistusaineet: pästöroitu luomumaito, luomukuohukerma, luomumansikka, luomusokeri, sakeuttamisaine E415, punajuurijauhe.

Vanhanajan vaniljajäätelö (LUOMU, GL)

Vanhanajan vaniljajäätelö on täyteläinen kermajäätelö, jossa maistuu aito vanilja. Kestosuosikki ja klassikko, jonka voi nauttia sellaisenaan tai tuunata vaikka Vaittilan luomumansikkahillolla. Moni sanoo, ettei ole koskaan syönyt näin hyvää vaniljajäätelöä...
Valmistusaineet: pästöroitu luomumaito, luomukuohukerma, luomusokeri, sakeuttamisaine E415, luomuvaniljauute.

Suklaajäätelö (LUOMU, GL)

Täyteläinen suklaajäätelö vie kielen mennessään. Suklaan ystävän takuuvalinta, joka ei jätä ketään kylmäksi. Vanhanajan vaniljan ja mansikkajäätelön kanssa muodostavan herkkutrion, todellisen jäätelömaailman klassikon!
Valmistusaineet: pästöroitu luomumaito, luomukuohukerma, luomusokeri, luomukaakao, luomusuklaarouhe, sakeuttamisaine E415

Mansikkaraitajäätelö (LUOMU, GL)

Mansikkaraitajäätelössä yhdistyvät vanhanajan vaniljajäätelö ja Vaittilan luomumansikkakastike lumoavalla tavalla. Tällaiselta jäätelön kuuluukin maistua; oikeat maut maistuvat niin kuin silloin ennen. Jäätelömestari suosittelee!
Valmistusaineet: pästöroitu luomumaito, luomukuohukerma, luomumansikka, luomusokeri, sakeuttamisaine E415

Mustikkaraitajäätelö (LUOMU, GL)

Mustikkaraitajäätelössä yhdistyvät Vaittilan vanhanajan vaniljajäätelö ja luomumansikkakastike kuten mansikka- ja omenaraitajäätelössäkin. Luomupensasmustikka- ja metsämustikkakastike antavat jäätelölle hienon maun.
Valmistusaineet: pästöroitu luomumaito, luomukuohukerma, luomupensasmustikka, mustikka, luomusokeri, sakeuttamisaine E415

Omenaraitajäätelö (LUOMU, GL)

Omenaraitajäätelössä yhdistyvät Vaittilan vanhanajan vaniljajäätelö ja luomuomenastike kuten mansikka- ja mustikkaraitajäätelössäkin. Luomuomenakastike antaa jäätelölle hienon maun.
Valmistusaineet: pästöroitu luomumaito, luomukuohukerma, luomupensasmustikka, luomuomenasose, luomusokeri, sakeuttamisaine E415

LOPPUUNMYYTY!! Cha Cha Cha Piña Colada Special Edition -jäätelö (L, GL)

Tsemppaamme yhdessä Suomen Euroviisuedustajan voittoon; parhaiten se onnistuu syömällä riittävästi raikasta Piña Colada -jäätelöä, Cha Cha Cha Special Edition -pakkauksesta. Valmistusaineet: laktoositon maito, laktoositon kerma, sokeri, laktoositon maitojauhe, ananas-kookospyree, ananasmurska, kananmuna, elintarvikeväri (E100, E133), rommiaromi, sakeuttamisaine (E415).

Mustikkakukkojäätelö (L)

Mustikkakukon valloittava makuelämys jäätelön muodossa; mukana oikeaa mustikkaa ja ruisjauhoa. Savolainen herkku valmiiksipakattuna maailmanvalloituista varten!

Cappuccino-jäätelö (GL)

Cappuccino- jäätelön maku tulee aidosta kahvista, suklaasta ja täyteläisestä kermaisesta jäätelöstä.

Tervajäätelö (L, GL)

Vaittilan perinteinen tervajäätelö vie sinut ainutlaatuiselle makumatkalle; olemme ilmeisesti ainoa valmistaja, joka pakkaa tervajäätelöä kuluttajapakkauksiin. Tätä herkkua haetaan Vaittilasta ympäri Suomea.

Salmiakki-lakritsijäätelö (L, GL)

Salmiakki-lakritsijäätelö on suomalaisten kestosuosikki pitkältä ajalta. Vaittilan salmiakki-lakritsi sisältää runsaasti kastiketta ja on vaativammankin lakunystävän suosikki!

Nougatjäätelö (GL)

Mantelikrokantit rouskuvat, kun nauttii nougat-jäätelöä. Pehmeä makuelämys mukavalla suutuntumalla.

Korvapuustijäätelö (L, GL)

Tarjoamme korvapuustin maun kaikille herkkusuille; gluteeniton ja laktoositon jäätelömme sopii useimille ja maku on Vaittilan tapaan kohdallaan.

Piparkakkujäätelö LAKTOOSITON

Joulun aikaan teemme piparkakkujäätelöä rajoitetun erän. Muista olla ajoissa ostoksilla, niin varmistat oman makuelämyksesi. Tuote on laktoositon, sisältää aitoa piparkakkua.

LUOMUmansikkasorbetti (V, GL, L )

Vaittilan tilan omista luomumansikoista valmistuu vegaaninen luomusorbettimme. Kuten meillä on tapana, tässäkään ei ole mitään ylimääräistä, vain pikari täynnä mansikkaa ja makua!

Vadelmasorbetti ( V, GL, L)

Kuten luomumansikkasorbettimme on täynnä maistuvaa oman tilan mansikkaa, on vadelmasorbettiikiin käytetty runsaasti aitoa vadelmaa. Täydellistä vaikkapa suklaakakun kanssa!

Ananassorbetti (V, GL, L)

Teemme ajoittain sorbettia myös muista kuin omista raaka-aineistamme; ananassorbetti on yksi näistä tuotteista. Seuraa valikoimaamme!

Mansikka-raparperisorbetti (V, GL, L)

Vaittilan luomumansikkasorbettia raparperin tuomalla raikkaudella. Vegaaninen tuote, kuten kaikki sorbettimme.

Mansikkamargaritasorbetti (V, GL, L)

Vaittilan luomumansikoista tehty sorbetti on ryyditetty aidolla Tequilalla. Terassien kestosuosikki. Sisältää alkoholia 1,8 %. Kuvassa Raparperi-mansikka.

ERIKOISJÄÄTELÖT ja -SORBETIT (V, GL, L, LUOMU)

Teemme tilauksen mukaan myös erikoisia makuja, esim. nokkosjääätelö ja erilaiset alkoholipitoiset jäätelöt ym. Kysy rohkeasti, jos haluat oman makusi toteutettavan; pystymme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveesi. Varaa aikataulua riittävästi; monien raaka-aineiden saatavuudessa on ollut viiveitä.

Tervetuloa Vaittilan herkkujen maailmaan!