Tilavierailut

Tilavierailut

Maistuvat tilavierailut marjatilallemme kauniiseen Vaittilansaareen Kuopion Jännevirralle. Ryhmille järjestettävillä tilavierailuilla pääset kuulemaan, millaista on luomumarjatilan toiminta ja kuinka valmistamme herkullisia jalosteita, kuten esimerkiksi jäätelöä. Vierailun aikana tutustutaan viljelyalueisiin ja maistellaan Vaittilan jäätelöitä, sorbetteja ym. herkkuja sopimuksen mukaan joko kahvin, mehun tai joulun aikaan tilan oman luomumansikkaglögin kera. 

Esittelemme myös jalostettavia tuotteitamme, joita löytyy Vaittilan myymälästä. Järjestämme vierailuja noin 10–50 henkilön ryhmille sopimuksen mukaan, hinta alkaen 10 €/ hlö sisältää tarjoilut. (Vaittilan jäätelöä ja sorbettia sekä sopimuksen mukaan kahvit, mehut tai glögit) Koululaisryhmät ovat myös tervetulleita, joista sovitaan tapauskohtaisesti ja voidaan myös sopia aihesisältöä kiinnostuksen mukaan, esimerkiksi yrittäjyys, maatalous ja/tai elintarvikejalostus. 

Vierailu onnistuu periaatteessa ympäri vuoden; vuodenaika tietysti tuo vierailuun omat erityispiirteensä. Alkukesällä pensasmustikkapelto on kaunis valkoisessa kukkaloistossaan, marja-aikaan tuoreet marjat ovat tietysti vierailun kohokohta ja syksyn tullen näyttävät pensaat saavat punaisen ruskan värin. Vierailut onnistuvat myös talvella; laajempi peltokierros jää silloin pois ohjelmasta ja vierailijaryhmän koko on rajoitetumpi.

Maatilamajoitusta emme tarjoa aiemmasta poiketen. Kaikki majoitustilat on varattu henkilökunnan käyttöön.

Vaittilan Noppa 6v.

Vaittilan Noppa on saaren maskotti ja kaikkien kaveri. Noppa ei kyllästy, vaikka rapsuttaisit vähän pidempäänkin - se saattaa jopa vaatia sitä. Osa asiakkaistamme varmistaa, että Noppa on kotona, kun he tulevat noutamaan marjatilaustaan. Silloin sovitut, pienet makupalatkin voivat olla mahdollisia.