Tilavierailu / majoitus

Majoitu mukavasti maaseudun rauhassa!

Tilavierailut

Maistuvat tilavierailut marjatilallemme kauniiseen Vaittilansaareen Kuopion Jännevirralle. Ryhmille järjestettävillä tilavierailuilla pääset kuulemaan, millaista on luomumarjatilan toiminta ja kuinka valmistamme herkullisia jalosteita, kuten esimerkiksi jäätelöä. Vierailun aikana tutustutaan viljelyalueisiin ja maistellaan Vaittilan jäätelöitä, sorbetteja ym. herkkuja sopimuksen mukaan joko kahvin, mehun tai joulun aikaan tilan oman luomumansikkaglögin kera. 

Esittelemme myös jalostettavia tuotteitamme, joita löytyy Vaittilan myymälästä. Järjestämme vierailuja noin 10–50 henkilön ryhmille sopimuksen mukaan, hinta alkaen 10 €/ hlö sisältää tarjoilut. (Vaittilan jäätelöä ja sorbettia sekä sopimuksen mukaan kahvit, mehut tai glögit) Koululaisryhmät ovat myös tervetulleita, joista sovitaan tapauskohtaisesti ja voidaan myös sopia aihesisältöä kiinnostuksen mukaan, esimerkiksi yrittäjyys, maatalous ja/tai elintarvikejalostus. 

Vierailu onnistuu periaatteessa ympäri vuoden; vuodenaika tietysti tuo vierailuun omat erityispiirteensä. Alkukesällä pensasmustikkapelto on kaunis valkoisessa kukkaloistossaan, marja-aikaan tuoreet marjat ovat tietysti vierailun kohokohta ja syksyn tullen näyttävät pensaat saavat punaisen ruskan värin. Vierailut onnistuvat myös talvella; laajempi peltokierros jää silloin pois ohjelmasta ja vierailijaryhmän koko on rajoitetumpi.

Maatilamajoitus Vaittilassa

Tarjoamme majoitusta idyllisellä rantasaunalla sekä mukavasti kesäaikaan aitassa. Saunalla majoittuu 2-6 henkeä luonnon rauhassa järven rannassa ja aitoissa 2-4 henkilöä / aittahuone. Majoittujille tilapuodista 10 % alennus kaikista tuotteista!

Rantasauna on viihtyisä ja kodikas hirsisauna ympärivuotiseen saunomiseen ja majoittumiseen. Lattialämmitys suihkussa, sähkölämmitys. Ylhäällä makuuparvi kahdelle-kolmelle henkilölle, alhaalla sänky yhdelle ja vuodesohva kahdelle henkilölle. Varustukseen kuuluu myös jääkaappi, mikroaaltouuni sekä kahvin- ja teenkeitin sekä sähkögrilli. Ulko-WC aivan saunan välittömässä läheisyydessä.

Majoittujien käytössä on nuotiopaikka aivan järven rannassa.

Saunan vuokra illaksi 60€ / ryhmä + 7 € / hlö, yöpyminen saunalla 40 €+ 25€ / hlö / yö + lakanat&pyyhe 10 € / hlö, lapset majoittuvat puoleen hintaan.

Yöpyminen aitoissa 45 € yö / henkilö, Lakanat+pyyhe aittamajoituksessa 10 € / majoitus / henkilö 

Lapset (3-12v) majoittuvat vanhempien kanssa puoleen hintaan, alle 3v ilmaiseksi. Meillä majoittuvat myös lemmikit – pihalla on tilaa temmeltää. Hinta 10-25€ / majoittuminen lemmikin koosta riippuen.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Vaittilan Matkailu Oy on virallisesti MALO-luokiteltu kohde – tarjoamme todistetusti viiden tähden maatilamajoituspalvelua!

Our farm is officially classified as a five star rural accommodation establishment. (MALO-classification)

Vaittilan Noppa

Vaittilan Noppa on saaren maskotti ja kaikkien kaveri. Noppa ei kyllästy, vaikka rapsuttaisit vähän pidempäänkin - se saattaa jopa vaatia sitä. Osa asiakkaistamme varmistaa, että Noppa on kotona, kun he tulevat noutamaan marjatilaustaan. Silloin sovitut, pienet makupalatkin voivat olla mahdollisia.