Vaittilan matkailu

Tervetuloa Vaittilansaareen!

Vaittilassa voit majoittua mukavasti suomalaisessa maalaismaisemassa luonnon rauhassa kuitenkin tarvittaessa lähellä palveluja. Tilamme sijaitsee Kuopiossa Juurusveden rannalla Kuopio-Tahkovuori -vesireitin varrella. Kuopioon matkaa on n. 25 km, Rissalan lentoasemalle 15km.

Miten Vaittilaan pääsee?

Luonnon rauhasta nauttiminen on yksinkertaista; varaat vain lomamajoituksen Vaittilasta. Meille pääsee autolla, polkupyörällä, lentäen (Kuopion lentoasema Rissala) tai junalla (Kuopio). Omaa autoa et tarvitse, noudamme tarvittaessa Sinut seurueesi kanssa lentoasemalta tai rautatieasemalta.

Mitä Vaittilassa voi tehdä?

Vaittilassa on erinomaiset mahdollisuudet nauttia maaseudun rauhasta ilman aikataulua. Meillä voi saunoa rantasaunassa, uida puhtaassa järvessä, kalastaa runsaskalaisissa vesissä, patikoida metsässä, tehdä pyöräretken tai vain olla ja nauttia kiireettömyydestä, vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme.

Sijainti

Vaittila tila sijaitsee Pohjois-Savossa n. 25 km Kuopiosta koilliseen. Ajetaan Kuopion ohi pohjoiseen n. 10km, käännytään Joensuun suuntaan (tie 9), jota reilut 7km ja sillan jälkeen ensimmäinen tie vasemmalle (Jänneniementie). Jänneniementietä ajetaan 6,5km ja sillan jälkeen mäen päältä postilaatikoiden kohdalta oikealle (Jänneniementie 677). Olet perillä Vaittilassa.

Lentoasemalle (Kuopio/Rissala) matkaa on 15 km, Helsinkiin 420km. Tila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla pienessä saaressa järven rannalla (tie perille).

(Navigaattoriin osoitteeksi: Jänneniementie 677, Kuopio)

HUOM! Jänneniementiellä on 50 km/h nopeusrajoitus koko tien matkalla!